top of page

PARISUHDELAHJAKSI 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Parisuhde ei hoida itse itseään. Siitä on huolehdittava!


Parisuhdeloma hotellissa Lahdessa: Lempiloma

Piristä parisuhdettasi!  Järjestä parisuhdeaikaa teille kahdelle.

 

Järjestän Lempilomaa jatkuvaa Lahden Seurahuoneella. Voit varata parisuhdeloman joko viikonlopuksi tai arkiaikaan - silloin kun teille parhaiten sopii. Sovi valmennus kanssani ennen majoituksen varaamista (puh. 040 555 0079). 

Parisuhdekoulun Lempiloma hotellissa

Rakkauspakkaus TM -virikepaketti: Hoida parisuhdetta kotona

Miten saada rakkaus takaisin?

 

Rakkauspakkaus on parisuhteen kotihoidon täsmäpakkaus. Räätälöin sisällön (mm. kirja ja keskustelukorttipeli) ja ohjatut parisuhdeharjoitteet kuukauden kukoistusohjelmaan juuri teille sopiviksi. 

 

Rakkauspakkaus

Arkirakkaus ® -verkkovalmennusohjelma parisuhteen hoitamiseen kotona

Parisuhteen ja kumppanin hyvänäpitoon kotona. Kesto 6 kk. Audioita, ohjattuja harjoitteita, ns. rakkauden kenttätöitä parisuhteen hoitamisen tärkeistä teemoista. Mahtava investointi onnelliseen parisuhteeseen! Onnellinen parisuhde ei ole sattumaa. Ota siitä vastuuta!

Arkirakkaus-verkko-ohjelma
 

Lahjakortti yksilö- tai parivalmennukseen

Voit valita lahjakortin haluamaasi valmennukseen. Voimme myös yhdessä tuumata, mikä sopisi sinulle/teille parhaiten. Parisuhdekatsastus on suosituin parivalmennustuote kertavalmennukseen. Miten parisuhde voi juuri nyt?
 

Hääparin paras lahja

Parisuhdekatsastus
Parisuhteen ajokortti

Parisuhdehuolto​
Vuorovaikutustaidot parisuhteessa

Kipinää suhteeseen 
Parisuhteen onnenpyörä

 

Voimme myös keskittyä johonkin teille tärkeään aiheeseen, kuten läheisyys, seksi, yhteinen/oma/perheen aika, riitely- ja ratkaisutaidot, kotityöt, eriävät arvot ja odotukset tai yhteiset pelisäännöt parisuhteessa.

 

Valmennusten asiakaskokemukset

Valmennusten hinnasto

 

Huvittele Lahdessa!


Roux

Sibeliustalo

Lahden Kaupunginteatteri

Lahden tapahtumat
Apulandia
Tehtaanmyymälät

Mitä on parisuhdevalmennus?

Parisuhdevalmennus on parisuhteen huoltopaikka. Pysähdyt miettimään yksin tai kumppanisi kanssa parisuhteeseenne liittyviä peruskysymyksiä.

Lue lisää

 

Syitä tulla parisuhdevalmennukseen

Parisuhdevalmennuksen hyödyt
Asiakkaat kertovat kokemuksiaan

 

Seuraapa Parisuhdekoulua somessa: Instassa, Youtubessa ja Facebookissa

 

Onnellisia parisuhteita ei synny - ne rakennetaan.

 
häälahja, vuosipäivälahja, kihlajaislahja
Jospa tämä vuosi olisikin parisuhteen hyvänäpidon ja hoitamisen vuosi? Ilahduta kumppaniasi tai läheistäsi todellisella rakkauslahjalla. 
 
Parisuhdekoulun Rakkauspakkaus on parisuhteen kotihoidon virikepaketti. Saat harjoitteita, kirjan ja pelin keskustelukortteineen kotiin.

Tutustu myös verkkovalmennusohjelmaan Arkirakkaus. Piristä parisuhdetta! Pidä suhdetta ja kumppania hyvänä kotona. Sopii yksin tai parina tehtäväksi. 
Tai miten olisi hemmotteleva hotelliloma kaksin Lahdessa teille sopivana ajankohtana? Lempiloma! Yhdistäkää loma ja oma parisuhdevalmennus keskustahotellissa. 
Voit myös ostaa lahjakortin vaikkapa Parisuhdekatsastukseen. Paneudutte kiireettömästi suhteenne keskeisiin kysymyksiin. 

"Lempiloma oli juuri sitä, mitä tarvitsimme. Valmentajana osasi nostaa esiin juuri niitä asioita, joista on kotona vaikea keskustella riitelemättä. Puhuimme kaikessa rauhassa kotitöistä ja ajankäytöstä."

"Arkirakkaus-verkkokurssi on todella hyvä niin itsetutkiskeluun kuin puolison kanssa keskusteluyhteyden löytämiseksi."

"Arkirakkaus-verkkokurssi avasi liittoomme
aivan uudenlaisen yhteyden ja kemian 15 avioliittovuoden jälkeen. Tästä on turvallista jatkaa suhteemme syventämistä. Paras yhteinen hankintamme!"

 

"Rakkauspakkaus oli koottu juuri meille. Harjoitukset olivat hyviä. Pelin avulla saatiin keskusteluja käyntiin. Muistettiin taas tämä suhde!"

"Vaikka suhteemme onkin vankalla pohjalla, onpa ihanaa miettiä valmennuksessa, miten sitä voisi rikastaa. Moni idea jäi itämään!"

 

"Parisuhdekatsastus pakolliseksi kaikille vuoden välein! Tätä ei oltaisi älytty tehdä omin nokkinemme." 

 

"Olen ihan ällistynyt, kun kaksi tuntia meni hujauksessa. Niin kiinnostavia aiheita käsittelimme. Minäkin sain puhuttua enemmän kuin viidessä vuodessa yhteensä."

 

"Valmentajan työskentely oli erinomaista. Valmentaja on mielestäni hyvin positiivinen ja helposti lähestyttävä, siinä mielessä turvallinen henkilö. Turhaan pelkäsin, etten uskalla sanoa mitään vieraan kuullen"

 

"Parasta oli se, kun valmentaja keskittyi vain meihin. Isossa ryhmässä parisuhdeleirillä ei pääse puhumaan omista asioista. Tykkäsin tosi paljon!"

Parisuhdeloma hotellissa

Kiitos viestistäsi! Olen yhteydessä Sinuun.

arkirakkaus parisuhdekurssi verkossa
bottom of page