top of page

LAHJAKORTIT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osta jokin valmis valmennustuote tai määrittele summa, jolla haluat valmennusta itselle tai läheiselle. 

 

Kaikkia valmennuksiani myydään lahjakorttina, olipa kyse yksilö- tai parivalmennuksesta, sinkkuvalmennuksesta tai toisen yritykseni Unelmalan  life-coachingista (elämäntaidonvalmennus), muutosvalmennuksesta, NLP-valmennuksesta  ja enneagrammi-persoonatyyppivalmennuksesta.

Unelmalan sivut (life-coaching)

 

Kiva lahjaidea itselle tai läheiselle on vakkapa Parisuhdekoulun Lempiloma TM- parisuhdeloma hotellissa tai omatoimisen parisuhteen hoidon virikepakkaus, Rakkauspakkaus tai verkko-ohjelma Arkirakkaus

 

Lahjakortit pareille ja parisuhdetta haluaville
 

Valmennuslahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä lähtien (tai sopimuksen mukaa kauemmin, vaikkapa Parisuhdekatsastus vuoden päähän).

 

Lahjakorttilisä valmennustuotteen hintaan on 2 e. Voin postittaa lahjakortin sinulle tai toivomaasi osoitteeseen. Jos on kiire, lähetän tulostettavan pdf-lahjakortin sähköpostiisi. 

 

Voit valita lahjakorttiin haluamasi teeman tai jättää päätöksen lahjan saajalle, jolloin kortti kirjoitetaan tietylle summalle.

 

Hinnasto

 

Valmennustuotteita

 

 

  • valmennus haluamastasi parisuhteen osa-alueesta: vuorovaikutustaidot, läheisyys ja tunnetaidot, seksuaalisuus parisuhteessa, haastavat tilanteet, ajankäyttö ja omat ja parisuhteen arvot jne.

Hinnasto

 

Ota rohkeasti yhteyttä minuun, niin mietitään yhdessä, millainen valmennus sopisi Sinulle tai läheisellesi.

 

Parisuhdevalmennuksen hyödyt
 
  • saat kokonaan uusia näkökulmia tilanteeseen tai ongelmaan

  • saat turvallisen ympäristön, jossa voi puhua selkeärakenteisesti ja ohjatusti vaikealta tai sekavalta tuntuvasta tilanteesta

  • valmentaja seuraa sovittujen muutosten tapahtumista ja vauhdittaa niitä

  • yhteiselämän taitosi kehittyvät

  • vuorovaikutustaitosi kehittyvät: osaat ilmaista tarpeesi ja tahtosi selkeästi ja osaat myös kuunnella kumppaniasi pyrkien ymmärtämään sen, mikä on hänelle tärkeää (vuorovaikutustekniikat)

  • ongelmanratkaisutaitosi kehittyvät: osaat nähdä tilanteen eri näkökulmista ja hakea ratkaisua - usein kompromissia - rakentavasti eikä repien

  • tietämys parisuhdetutkimuksista saaduista hyvistä käytännöistä lisääntyy sovellettavaksi omaan parisuhteeseen

  • mietit ja kokeilet käytännössä itsellesi sopivia tapoja piristää ja vahvistaa parisuhdettanne

  • huomaat valmentajan avulla perhetaustojen ja kulttuurierojen vaikutuksen ja niiden aiheuttamien odotusten vaikutuksen parisuhteeseen

 

Sinun on helpompi onnistua tavoitteissasi, kun valmentajan tukemana  itseluottamus, toiveikkuus, sinnikkyys ja optimistisuus lisääntyvät. Optimismista kumpuaa luovuus hakea ratkaisuja sieltäkin, mistä niitä ei osaa ensiksi hakea. Myös asennettaan voi kehittää, vaikka ihminen kovin muutosvastarintainen ja mukavuudenhaluinen onkin. Itseluottamus taas rakentuu onnistumisista.

 
Sopiiko parisuhdevalmennus juuri minulle?
 

Asiakkaat kertovat

 

Onnellisia parisuhteita ei synny - ne rakennetaan.

 

 
Valmennus on investointi parisuhteen hyvinvointiin.
Ilahduta itseäsi tai läheistäsi lahjakortilla. Valmennus on investointi itseen, hyvinvointiin ja onnellisempaan tulevaisuuteen.
 
Valmennus voi olla merkittävä ensimmäinen askel kohti parempaa. Pieni muutos ajatuksissa ja asenteissa - iso muutos elämässä.
 
Onnellisia parisuhteita ei synny
- ne rakennetaan.
Lahjaksi parisuhteen hyvänäpitoon
bottom of page