REKISTERISELOSTE

 

1. Rekisterinpitäjä
 

Unelmala (markkinointinimi Parisuhdekoulu)
Y-tunnus 2678993-5
Aurinkorinteenkatu 36 15160 LAHTI
puhelin 040 555 0079
sähköposti valmentaja(at)parisuhdekoulu.fi
 

2. Rekisteriasiat
 

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään viikon kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.
 

3. Rekisterin nimi
 

Unelmala/Parisuhdekoulun palveluissa oleviin yhteydenottolomakkeisiin syötettyjen tietojen muodostama asiakasrekisteri
 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
 

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen luottamuksellinen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely palveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän mainonnan/suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.
 

5. Rekisterin tietosisältö
 

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi

  • Sähköpostiosoite

  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero

  • Organisaatio ja asema

  • Organisaation osoitetiedot

  • Yhteysloki
     

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
 

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän yhteydenottolomakkeisiin syötetyistä tiedoista, valmentajalle lähetetysitä esitieto-ja palutelomakkeiden tiedoista sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. 
 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
 

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi laskua varten laskutusjärjestelmälle  (Netvisor), Suomen viranomaistoimille niin edellyttäessä ja rekisterin tekniselle ylläpitäjälle palvelun toiminnan varmistamiseen.
 

8. Tietojen tarkastaminen, muuttaminen ja poistaminen
 

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Tietoja voidaan muuttaa tai poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Muuten säilytän tietojasi kaksi vuotta mahdollisen asiakassuhteen jatkumisen vuoksi. Ota yhteyttä Unelmalaan/Parisuhdekouluun osoitteessa valmentaja(at)parisuhdekoulu.fi
 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
 

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

 

Päivitetty: 13.6.2021

Sivustomme käyttää evästeitä. “Hyväksyn evästeet” -nappia painamalla hyväksyt evästeiden käytön. Evästeet tekevät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeet asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

 

Evästeiden käyttökohteet ovat analytiikan, markkinoinnin, viestinnän tehostaminen. Evästeet jakautuvat alaryhmiin: toiminnalliset evästeet, tuotekehitys ja liiketoiminnan raportointi, mainonnan raportointi ja mainonnan kohdentaminen.

Käytössä on joitakin palvelun toiminnan kannalta pakollisia kolmannen osapuolen työkaluja tai liitännäisiä. Tällaisia työkaluja ovat esimerkiksi sivustoilla olevat sosiaalisten medioiden tai videopalveluiden upotukset tai sosiaalisten medioiden jako- ja tykkäystoiminnallisuudet. Tällaiset kolmannen osapuolen liitännäiset saattavat lisäksi kerätä verkkopalveluiden käyttäjistä tietoja esimerkiksi sisällön suosittelemiseksi tai kävijämäärän seuraamiseksi.

Voit halutessasi estää selaintasi käyttämästä evästeitä, poistaa tallennetut evästeet tai pyytää selaimeltasi ilmoituksen uusista evästeistä. Löydät ohjeita evästeiden poistoon osoitteesta: https://www.aboutcookies.org/ Evästeiden käytön estäminen tai niiden poistaminen saattaa haitata joitakin sivustomme toimintoja.

Voit lukea lisää evästeistä ja Suomen evästevaatimuksista viestintäviraston verkkosivustolta https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi/toimintamme/saantely-ja-valvonta/luottamuksellinen-viestinta

Varaamme oikeuden päivittää evästekäytäntöjä esimerkiksi palveluiden kehityksen tai pakottavan lainsäädännön vuoksi.

Asiakas kertoo

“Sinikka on huippuvalmentaja - luonteva, ammattitaitoinen, kekseliäs, äärimmäisen tilannetajuinen ja empaattinen. Silti jämäkkä ja ryhdikäs, jotta asiat rullaavat ja menevät eteenpäin."

 

Lue lisää