REKISTERISELOSTE

 

1. Rekisterinpitäjä
 

Unelmala (markkinointinimi Parisuhdekoulu)
Y-tunnus 2678993-5
Aurinkorinteenkatu 36 15160 LAHTI
puhelin 040 555 0079
sähköposti valmentaja(at)parisuhdekoulu.fi
 

2. Rekisteriasiat
 

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään viikon kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.
 

3. Rekisterin nimi
 

Unelmala/Parisuhdekoulun palveluissa oleviin yhteydenottolomakkeisiin syötettyjen tietojen muodostama asiakasrekisteri
 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
 

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen luottamuksellinen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely palveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän mainonnan/suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.
 

5. Rekisterin tietosisältö
 

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi

  • Sähköpostiosoite

  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero

  • Organisaatio ja asema

  • Organisaation osoitetiedot

  • Yhteysloki
     

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
 

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän yhteydenottolomakkeisiin syötetyistä tiedoista, valmentajalle lähetetysitä esitieto-ja palutelomakkeiden tiedoista sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. 
 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
 

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi laskua varten laskutusjärjestelmälle  (Netvisor), Suomen viranomaistoimille niin edellyttäessä ja rekisterin tekniselle ylläpitäjälle palvelun toiminnan varmistamiseen.
 

8. Tietojen tarkastaminen, muuttaminen ja poistaminen
 

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Tietoja voidaan muuttaa tai poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Muuten säilytän tietojasi kaksi vuotta mahdollisen asiakassuhteen jatkumisen vuoksi. Ota yhteyttä Unelmalaan/Parisuhdekouluun osoitteessa valmentaja(at)parisuhdekoulu.fi
 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
 

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Asiakas kertoo

Sinikka on huippuvalmentaja - luonteva, ammattitaitoinen, kekseliäs, äärimmäisen tilannetajuinen ja empaattinen. Silti jämäkkä ja ryhdikäs, jotta asiat rullaavat ja menevät eteenpäin." Lue lisää

© Parisuhdekoulu | Sinikka Kiviluoma | 2015