PARISUHDELOMA HOTELLISSA 
Kipinää suhteeseen!
la 24. lokakuuta 2015 (Cumulus Lahti, Lahti)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parisuhde jää usein hoitamatta arjen pyörityksen keskellä. Ei ole aikaa, voimia tai ideoita suhteen virkistämiseen  – kenties ei uskallusta ottaa puheeksi toiveita ja pelkoja. Parisuhdearki saattaa lässähtää ja rutinoitua silkkaa hoitamattomuutta.

 

Onnellisia parisuhteita ei synny,ne rakennetaan.

 

Ohjelma

Parisuhdevalmentaja Sinikka Kiviluoma Parisuhdekoulusta kertoo onnellisen parisuhteen reseptin: Mitkä ovat onnellisen parisuhteen tunnusmerkit? Entä parisuhteen pahimmat karikot?

 

Puhumme myös parisuhteen hoitamisen tärkeydestä. Opit rakkauden viisi kieltä. Lisäksi tutustut parisuhdetaitoihin, joita voit kehittää parisuhdevalmennuksessa. 

 

Pysähdyt myös miettimään omaa parisuhdettasi. Rakkaus saa taas uutta voimaa kukoistaa!

 

Hintaan sisältyy vapaavalintaisesti
 

 • tunnin yksilö- tai parivalmennus (120 e) sovittuna aikana TAI

 • parisuhteen virikepakkaus Rakkauspakkaus (128 e)

 

Kenelle?

Voit tulla parisuhdepäivään 

 • yksin

 • kumppanisi kanssa

 • parisuhdeasioista kiinnostuneen ystäväsi kanssa. Viettäkää viikonloppuna parisuhdeaikaa ja ystäväaikaa!

 

Voit tulla parisuhdepäivään myös majoittumatta hotelliin.

 

Aikataulu lauantaina
 • Yhteinen ohjelma lauantaina klo 13 - 16.00

 • Pienryhmäohjelmaa kolme tuntia: miniluentoja, kirjallisia yksilöharjoituksia omasta parisuhteestasi ja keskustelua pienryhmässä. (Älä pelkää, ei tarvitse olla yltiösosiaalinen.)

 • Nautimme myös yhteiset päiväkahvit makean kera.
   

 • Loppuilta vapaata ohjelmaa - Saturday Night Fever hotellissa tai kaupungilla!

 

Aikataulu sunnuntaina
 • Mikäli majoitut hotellissa, sunnuntaina nautit kiireettömän aamiaisbrunssin ja kenties tutustut Lahteen.

 • Mikäli olet valinnut hintaan sisältyvän tunnin yksilö- tai parivalmennuksen (Rakkauspakkauksen sijaan), se pidetään sovittuna aikana hotellissa. Voimme myös sopia valmennuksen siirrettäväksi muuhun ajankohtaan.

 

Valmennuspaketti ja hinta

Ostat valmennuspaketin ja mahdollisen majoituksen erikseen.

 

Valmennuspaketti sisältää

 

 • pienryhmäohjelman,

 • materiaalit, 

 • päiväkahvit makean kera sekä

 • yhden tunnin parisuhdevalmennuksen yksilö- tai parivalmennuksena TAI Rakkauspakkauksen (Huom. yksi Rakkauspakkaus per pari tai yksin tuleva). 


Valmennuspaketin hinta Early Bird -hintaan ennen 14.10. mennessä varattuna on parilta 380 e (sis. alv 24 %) ja yhdeltä 250 e (sis. alv 24 %). Sen jälkeen hinta on 400 e/pari ja 270 e/yksin tuleva.

 

Varaa valmennuspaketti (ja mahdollinen oma yksilö- tai parivalmennus) ma 19.10. mennessä parisuhdevalmentaja Sinikka Kiviluomalta (ks. lomake tämän sivun lopussa) pirauttamalla 040 555 0079.

 

Kerro lyhyesti parisuhdetilanteestasi ja oletko ollut aiemmin parisuhdevalmennuksessa, -terapiassa, -leireillä tms. Mainitse myös, otatko valmennuksen (sovi aika) vai Rakkauspakkauksen.

 

Hotellimajoituksen varaus suoraan hotellista

Voit halutessasi majoittua lauantaiyöksi 24.10. Lahden Cumulukseen. Voit toki ostaa pelkän valmennuspaketin majoittumatta hotelliin.

 

Saat tarjoushintaisen huoneen kahdelle valintasi mukaan kodilla PARISUHDEVIIKONLOPPU:

 

 • standard-huone 80 e

 • superior-huone 100 e (sis. kylpytakit ja vedenkeitin)

 

Varaa majoitus suoraan hotellista, puh. 03 813 711 tai s-posti lahti.cumulus@restel.fi. Kerro koodi PARISUHDEVIIKONLOPPU. Pääset majoitumaan tavaroinesi ennen ohjelmamme alkua.

 

Yhteensä pienryhmäohjelma ja majoitus alk. 460 e

Koko parisuhdeviikonloppu ohjelmineen ja majoituksineen maksaa kahdelta Early Bird -hintaan alk. 460 e.

 

Cumulus Lahti

 

Hotelli Cumulus sijaitsee Lahden ytimessä kauppakeskus Trion kyljessä. Rautatieasemalta hotellille on matkaa noin kilometri ja bussiasemalle puolisen kilometriä. Bussimatka Helsingistä Lahteen maksaa kympin (1 - 2 vuoroa tunnissa). Omalla autolla tuleville vieraille on varattu pysäköintipaikkoja hotellin parkkitalosta.

 

Lähelläsi ovat keskustan kivat kahvilat ja ravintolat, bilepaikat, elokuvateatteri ja kaupunginteatteri. Myös Sibeliustalo on kokemisen arvoinen. Vesijärven ihanat ulkoilumaastot houkuttavat ulkoilemaan. Piipahda ihmeessä hurmaavassa kahvila Karirannassa Ankkurin alueella.

 

Katso Lahden seudun tapahtumat

Katso Kahvila Kariranta

Katso Sibeliustalo
Katso Lahden Kaupunginteatteri

 

Lisäohjelmaa sunnuntaille

Voit ottaa viikonlopun yhteydessä hotellissa tapahtuvaa yksilö- tai parivalmennusta (yksi tunti sisältyy hintaan, jos niin valitset). Lisämaksusta voit ottaa vaikkapa kahden tunnin yksilö- tai parivalmennuksen.

 

Hinnasto

 

 

Katso muut parisuhteen valmennuspalveluni

 

Onnellisia parisuhteita ei synny, ne rakennetaan.
Miten Sinun parisuhteesi voi? Keskity viikonlopuksi parisuhteesi hyvinvointiin. Yhdistä kiva kaupunkiloma ja parisuhteen hoito.
 
Koulutettu parisuhdevalmentaja haastaa Sinut  katsomaan parisuhdettasi uudesta kulmasta. Kuulet parisuhdetutkimusten parhaat palat ja kehität omia parisuhdetaitojasi. Mikä onkaan oma tai kultasi rakkauden suosikkikieli?
parisuhdeloma hotellissa

© Parisuhdekoulu | Sinikka Kiviluoma | 2015