top of page

Treffeillä jenkkibussissa!

Kaipaatko kivaa treffipaikkaa, jonne hurauttaa kullan kanssa kaksin kesäpäivänä tai -iltana?

Lahdesta kun päräytät Heinolan vanhaa tietä Takkulan golfkentän ohi, matkan varrelta löytyy mainio hampurilaispaikka Bus Burger. Kyseessä on nimensä mukaisesti ravintolaksi sisustettu jenkkibussi.

Aito amerikkalainen diner valittin paikallislehden äänestyksessä Lahden parhaaksi, eikä suotta. Listalta löytyy paitsi hampurilaisia myös burritoja ja salaatteja. Jälkiruoaksi on runsauden pula toinen toistaan houkuttelevimmista jätskeistä ja sorbeteista.

Jenkkibussissa nautit mainiot herkut!

Punaa siis huulesi, tälläydy hulmuavaan kellohelmahameeseen ja pistä tukka tiukasti valkille - ja cruisaile kullan kyydissä burgerille! Cokiksen ääressä flirttaile niin paljon kuin sielu sietää. Jos napa vetää, maistele juuri sitä jätskiä, jota et ole ikinä kokeillut. Ja sitten kunnon suudelmat päälle!

Tästä ei parisuhteen hoito parane.

Katso Lempiloma - hotelliloma Lahdessa omalla parisuhdevalmennuksella. Jospa viettäisitte koko viikonlopun pitkillä treffeillä?

https://www.parisuhdekoulu.com/parisuhdeloma-hotellissa

Bus Burgerissa treffeillä

Paikka on auki iltaisin klo 22 asti. Myös ulkosalla voi istuksia, jos sää suosii. Paikka on prätkä- ja jenkkiautoharrastajien unelma.

http://busburger.fi/

Parisuhdekoulu

Olen parisuhdevalmentaja Sinikka Kiviluoma Parisuhdekoulusta.

 

Olen FM, monipuolisesti koulutettu parisuhdevalmentaja ja Solmuja parisuhteessa ® -parineuvoja ja ryhmäohjaaja sekä ratkaisukeskeinen valmentaja.

Lue taustastani lisää

 

Vastaanotto
 

Lahti, Juva ja etänä (Teams)

 

Parisuhdepalvelut
 

 

Maksuton alkukartoitus ennen ensimmäistä valmennusta. 

 

Parisuhdepalvelut

Hinnasto

Asiakkaat kertovat

Yhteystiedot

Seuraa
  • Facebook Basic Square
Tuoreimmat
Arkisto
Etsi asiasanoittain
bottom of page